Ik kom hieraan en het is een soort thuiskomen. Het is perfect!! Ik heb wel 4 uur gezocht naar mijn logeerkamer maar het blijft zo'n mooie stad en zo fijn om hier te zijn. Eindelijk heb ik het adres gevonden, eerst veel vragen en lopen, toen met de bus, de buschauffeur keek eerst verbaasd naar me of ik van mars kwam maar ik trek me niets van, ik ben hier en ik blijf (voor een maand) hier en niemand maar dan ook niemand doet me wat. Ik voel me erg sterk en ontmoet mijn landlady. Aardig, aardig en nog eens aardig. Ze doet me denken aan Betsy, zo lief! Ze vraagt alles in Italiaans of ik iets wil eten of drinken. Ze offreert water en ik zeg:" vino??" dat heeft ze niet ??? Dus ik drink maar bier. Heerlijk oud appartement met conciërge en grote kamer met mooie houten vloer en balkonnetje. Net groot genoeg om te zitten en mijn was op te hangen.
De 1e nacht heerlijk geslapen en naar school gegaan, allerlei testen gedaan (expres veel vragen open gelaten ) ivm het niveau en hieruit komt natuurlijk het hoogste, neen hoor grapje, ik ben een van de lagere. Maar ja expres gedaan en ik vind het prima, wil me toch niet uit de naad werken met huiswerk en zo. Heerlijk alles rustig.
S middags op zoek gegaan naar de Bikram yoga studio en gevonden. Gelijk administratie in orde gemaakt en de volgende dag begonnen.
Om 10.00 uur is mijn les en het is fantastisch, zo heerlijk. Zie je wel als ik dichtbij de studio zou wonen, zou ik het elke dag doen. Ik voel me heerlijk! Mijn appartement is 100 meter of zo iets ervan daan en heerlijk groente en fruit gehaald bij de groenteman beneden en salade gemaakt. Om 12.15 uur dus lunchen en daarna even 15 minuten liggen (komt vast van de siciliaanse wijn van de groenteman) en dan lopen naar school. Half uurtje en dan op school, al een leuk meisje ontmoet, haar naam is Mia ( pitaa minusta, zij vindt mij dus ook aardig, ze is Fins) mijn les begint om 14.15 uur.
Alles is weer heel goed ingedeeld, perfect!
Met een woord, bellisimo!
Baci,
Brigit
Marnie
15 mei 2012, 18:49
Fijn dat je het naar je zin hebt Brigit. Veel plezier en gooi wat mooi weer op. x
Els
15 mei 2012, 18:57
Ik zou bijna ook op het vliegtuig stappen!
Hartstikke fijn dat de eerste indrukken goed zijn.
Groetjes.
Antonia
15 mei 2012, 19:29
Klinkt goed allemaal. Geniet ervan.
Bert
15 mei 2012, 20:49
Veel succes, signora.
cees en marjolein
15 mei 2012, 21:45
Hallo Brigit,
Geniet er maar van, lekker Italiaans eten.
Groetjes uit de Creuse-France
Cees en Marjolein
Peter de Jongh
15 mei 2012, 22:05
Hi Brigit. Wij weer terug uit Spanje.
Wanneer zou ook al weer een wijntje komen drinken?
Veel fun in Roma.
Peter de Jongh
15 mei 2012, 22:06
Veel fun in Roma.
Het wijntje bij ons komt nog wel een keer.
Jacq
16 mei 2012, 00:32
Wat ben je toch een stoer wijf! Als ik verslagje lees, hoor ik je genieten.....super leuk! Gooi jij er maar een lesje, salade en wijntje tegenaan, wij gooien er 20 planten tegenaan;) geniet ze, dan gaan wij dat ook doen xx
Veronika
16 mei 2012, 11:47
Hoi Brigit,
Klinkt fantastisch. Ik zou zo met je willen ruilen. Geniet van de weken en geef de insider tips door.
Liefs Veronika
ans
16 mei 2012, 14:23
Leuk Brigit wat stoer van jou zo,n onderneming.
neem veel salades dat is goed voor je.Als je de paus ziet doe je hem de groeten van mij.dikke knuffel
ans