Mijn voorbereiding op Bikram Yoga en Italiaans in Rome.
Nou, ik heb alles geregeld voor mijn vertrek 13 mei 2012 naar Rome, mijn vliegticket en school zijn gereserveerd. Het appartement waar ik straks zalverblijven, is nog niet bekendmaar ongeveer een week voor vertrek krijg ik deze gegevens.
Ik ben vanaf november 2010 reeds bezig met Bikram Yoga in Utrecht en Den Haag en wil dat in mei/juni 2012 voortzetten in Rome. Sinds 9 januari ben ik elke dag aan het Bikrammen en probeer dit vol te houden tot mijn vertrek en daar voort te zetten. Italiaans ben ik vaak mee begonnen maar dit vordert niet, dus dit jaar hoop ik een goede start te maken, nl 4 uur op een dag, gedurende 30 dagen.
Reuze spannend allemaal!
Dus niet Eat, Pray en Love maar Yoga, Italiaans and Enjoy!!
Brigit, Cosa molto divertente che si sta andando in Italia per la lingua italiana. (Wat ontzettend leuk dat je naar Italië gaat om de Italiaanse taal te leren.) Buon divertimento e successo. (Veel plezier en succes). Mille baci e a presto carissima. xxx
Hhel auguro molto successo in Italia e godere di tutto ciò che incontrano.
Hai, ik ben ook van plan om in april/mei Italiaans te studeren in Rome en vroeg mij af bij welke school/instituut jij dat gaat doen?
Leuk dat je reageert Vienna. Ik ga 13 mei naar Rome, 14 mei start mijn cursus in de scuola Leonardo da Vinci. Ik heb via italstudio in Culemborg geboekt. Zaterdag 10 maart is er een bijeenkomst/ informatiemiddag in oa Utrecht.